SPOEDGEVALLEN – Huisartsenpraktijk Hofman en Kremers – Berkel en Rodenrijs
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Hofman en Kremers
Klapwijkse Zoom 101 2652 CG
Berkel en Rodenrijs

SPOEDGEVALLEN

Bel bij twijfel in levensbedreigende situaties 112

Spoed binnen kantoortijd

Bent u in nood en heeft u meteen hulp nodig? Belt het praktijknummer (010)5114252 en kies optie 1. U hoort dan meteen de assistente.

Tussen 15.00 en 17.00 uur heeft de assistente spreekuur en is de praktijk alleen telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen en klachten die echt niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. In die gevallen belt u ook het praktijknummer (010)5114252 en kiest optie 1.

Is uw klacht niet levensbedreigend?  Maak dan eerst gebruik van Thuisarts.nl . Hier vindt u actuele en correcte informatie over vele klachten en problemen. Thuisarts.nl adviseert u of en wanneer u naar de huisarts moet. Twijfelt u nog? Kijk dan op Moet ik naar de dokter?.

Home Thuisarts.nl

Spoed buiten kantoortijd

De avond-, nacht- en weekenddiensten zijn uitsluitend bedoeld voor spoedgevallen, die niet kunnen wachten tot de praktijk weer open is. Is uw klacht niet levensbedreigend?  Maak dan eerst gebruik van Thuisarts.nl . Hier vindt u actuele en correcte informatie over vele klachten en problemen. Thuisarts.nl adviseert u of en wanneer u naar de huisarts moet. Twijfelt u nog? Kijk dan op Moet ik naar de dokter?.  Heeft u dringend medische hulp nodig bel dan Huisartsenpost SFG (010) 4669573. U kunt uitsluitend terecht na telefonische aanmelding. Houdt u bij voorkeur uw BSN en verzekeringsnummer bij de hand. Het adres is Huisartsenpost Sint Franciscus Gasthuis, Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam.